Gestió integral de cementiris

/Gestió integral de cementiris
Gestió integral de cementiris 2017-10-20T09:29:03+02:00

Gestió integral de cementiris

A AUFUCE ens dediquem exclusivament a desenvolupar serveis globals per a cementiris, millorant i conservant els espais, sempre adaptant-nos a les necessitats de cada cas concret i oferint la màxima qualitat.

Actualment, treballem amb els següents cementiris de les comarques de Girona:

  • Ens encarreguem de la gestió, manteniment i administració dels cementiris de: Palafrugell, Banyoles, Torroella de Montgrí, Llagostera, Cassà de la Selva i Hostalric.
  • Portem la gestió i el manteniment dels següents cementiris: Girona Nou, Blanes i Salt.
  • I finalment, també administrem els cementiris de Sarrià de Ter.
Actualment, oferim aquest servei a més de 150 cementiris de les comarques gironines.

A AUFUCE oferim una àmplia gamma de serveis de manteniment de cementiris que es poden englobar en les següents tipologies:

  • Servei de reformes i manteniment: reconstrucció de nínxols, panteons, capelles, reconstrucció de façanes, pintura, reposició d’escales per l’accés als nínxols, etc.
  • Servei integral de manteniment de jardins: creació de zones verdes enjardinades, manteniment de jardins, podes i sanejament, sistemes de regadiu, etc.
  • Servei d’ampliació de cementiris: construcció de nínxols, hipogeus, columbaris, panteons, etc.
Sabem la importància que suposa en un Ajuntament l’administració d’un cementiri. És per aquest motiu que des d’AUFUCE ens dediquem a la informatització dels llibres de registre d’enterraments, facilitant d’aquesta manera la seva administració i gestió.

El programa de Gestió de Cementiris OKU ens permet tenir la informació del cementiri d’un municipi de manera ordenada. Les funcions del programa són vàries: des de consultar una sepultura, inscriure difunts, canviar els titulars d’una sepultura fins a gestionar els trasllats de restes.